Huidverbetering

Salon Rosita biedt de volgende mogelijkheden voor het verbeteren van uw huid:

 

Microdermabrasie met de MedCos MicroSkinPolish

De ideale behandelmethode om af te rekenen met rimpels, grove poriën, acne littekens, een verslapte en een slechte huid. Uw huid ziet er door de MicroSkinPolish behandeling gegarandeerd stralend uit! Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagjes oude en dode huidcellen verwijderd. Tevens wordt de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd, en de jonge huidcellen worden zichtbaar.

Daarna wordt er dermatologisch getest en zeer hoogwaardig hyaluronzuur aangebracht op de huid. De ‘Cold Laser’ behandeling in combinatie met de massagetechniek zorgt er voor dat ’t hyaluronzuur optimaal door uw huid kan worden opgenomen. Hierdoor wordt een herstel van volume en elasticiteit van de huid gecreëerd, en fijne oneffenheden vervagen. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan. Als afsluiting wordt ’t Polishing serum aangebracht op de huid. Het serum, voorzien van zeer actieve werkstoffen als essentiële vitaminen, anti-oxidanten, een beschermingsfactor en een speciale olie, wordt met de Polisher in de huid gemasseerd. De massage geeft een verwarmend effect en de huid een finishing touch, waardoor u de salon met een gladde en stralende huid verlaat. Benieuwd wat de kosten zijn? Kijk dan in de prijslijst.

 

MedCos IPL huidverjonging

Met de MedCos IPL methode kunnen de verschijnselen van huidveroudering worden tegengegaan. De huidstructuur zal verbeteren en het gelaat zal gezonder, frisser en jonger tonen. Het hoog energetisch gepulseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor vervaagt het pigment, verdwijnen bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuw collageen aangemaakt waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur van de huid verbetert.

De MedCos IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt echter binnen enkele uren.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van één à twee weken en doorgaans is na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering zichtbaar. De duur van een behandeling varieert van tien tot vijftien minuten. Gemiddeld zijn acht behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Het is raadzaam om iedere twee maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden. Kijk voor een indicatie van de kosten in de prijslijst.

 

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een massage gericht op het herstelvermogen van de huid. Door middel van stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de doorbloeding geactiveerd, de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en de kwaliteit van de huid sterk verbeterd. De massage is zeer geschikt tegen een verslapte, slecht doorbloede, oudere huid of een huid met rimpels of (acne) littekens. Eveneens voor een huid met panniculose en straïe.

De behandeling

De gelaatsmassage wordt toegepast op een gereinigde en voorbehandelde huid. De eerste behandelingen zullen soms als onaangenaam worden ervaren. Dit zijn de verklevingen die voor problemen kunnen zorgen, en die juist aangepakt moeten worden. Naarmate de kuur vordert, zal het weefsel steeds losser en soepeler worden. Waarna de massage als zeer weldadig wordt ervaren. De behandeling wordt afgesloten met aangepaste verzorgingsproducten.

De effecten van de bindweefselmassage

  • versnelt de stofwisseling van de huid
  • de huid wordt geregenereerd, wat een jongere uitstraling geeft
  • de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd
  • de huidfuncties worden genormaliseerd
  • verklevingen in het bindweefsel worden losgemaakt

Uw huid ziet er na de behandelingen vitaler en stralender uit.